Foto: KALLXO.com

Punime në sistem, vendet ku nesër do të ndalet rryma

Për shkak të punimeve që janë të domosdoshme për siguri të sistemit, kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër do të ketë edhe ndërprerje të rrymës në disa lokalitete.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit :

Rajoni i Prishtinës

1.

Në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (TMK) (kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazarevë, Raskovë, Bakshi, Milloshevë, Babimofc dhe Gracë.

Arsyeja: Punime në rrjetin e mesëm Babinmofc.

Vërejtje: Dalja  do  të  ndalet vetëm  kur  kërkohet siguria  e 100% me degëzimet e 10kV.

Rajoni I Pejës

1.

Në NS 35/10kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (kodi: 54000002) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Cercë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mojstiri (kodi: 54000001) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FSK (kodi: 54000010) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: FSK-ja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Devolli Group  (kodi: 54000015) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Devolli Group.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Në NS 35/10kV Isniqi të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bletarija  (kodi: 53057004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Bartje rrjetit 10 kV në dy shtylla druri afër Manastirit.

Rajoni i Gjakovës

1.

Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataçani  (kodi: 82000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele dhe demontimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm, degëzimi Vrajak – Bratotin.

2.

Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hidrosistemi  (kodi: 82000002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Qyeti 1 (kodi: 82000003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agon Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Qyeti 2 (kodi: 82000004) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.409 Sylejman Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.494 Bekim Sylka,rr.496 Mexhit Mustafa, rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.500 28 Nëntori, rr.502 Sylejman Vokshi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.512 Ali Sokoli, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezrit Frashëri, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.526 Rifat Dina, rr.527 Sabit Shabandula, rr.528 Fitim e Enver Duraku, rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, rr.530 Agim Kelmendi, rr.531 Selim Berisha, rr.532 Bekim Isma, rr.533 Sakip Bellaga, rr.534 Viktimat e Korrikut, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha,Rr.540 Jeton e Besim Kabashi, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.546 Fahredin Hoxha, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.548 Mark Sopjani, rr.554 Uilam Uoker, rr.555 Shkelzen Zllanoga, rr.557 Bedri Berisha, rr.558 Jahë Hoti, rr.608 Hamdi Berisha dhe rr.Luftëtari.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Rajoni i Mitrovicës

1.

Në NS 110/10kV Skenderaji do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Qirezi  (kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofc, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Rajoni i Prizrenit

1.

Në NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Rajoni i Ferizajt

1.

Në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Rajoni i Gjilanit

1.

Në NS 35/10kV Gjilan II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të thyera të  tensionit të lartë në fshatin Dragancë.