Foto: KALLXO.com

Punime në sistem, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), ka njoftuar se nesër do të kryhen punime në sistemin elektrik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari dhe rajonet që do të ketë ndërprerje:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grand Store (kodi: 19000030) prej orës 10:00  deri në ora 11:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Qagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjjae Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagje NICI-Veterniku, Lagja, “Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, pjesa afër servisit Gorenje- bashkë, Janina 2, konsumatorët e lagjes Veternik -Naim Berisha, Naser Kelmendi- Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3 dhe AL TRADE SH.P.K-TS 4.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ndriçimi publik (kodi: 19000031) prej orës 11:00  deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi publik, Banesat e XBC, Motel Fontana, Betoniera Dino, Trafoja Qazim Sadiku, Lagjja e Spitalit 5 dhe Hotel Internacional.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Çagllavica   (kodi: 19000034) prej orës 12:00  deri në ora 13:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, Afër Panoramës, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, Betoniera Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Veterniku 2 (kodi: 19000035 ) prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, rruga përgjatë Magjistrales Prishtine – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezho.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mati 3 (kodi: 19000033) prej orës 14:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Malush Kosova, rr.Ernest Koliqi dhe rr.Prekazi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Klina do të ndërprehet:

LP 10kV Gremniku (kodi: 52000011) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Gremnik, Dollc, Qupevë, Vlljak, Dush, Sferkë, Perqevë, Rastokë, Kpuz dhe Qeskovë.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm, fshatrat Gremnik – Volljak.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arbreshi (kodi: 50000006) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja e Romëve, Kulla, Hazbë, Berishtë, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita dhe Shkolla fillore.

Arsyeja: Bartja e rrjetit të tensionit të mesëm në shtylla të reja.

Prizren

1.

Nga TS 35/10k(20)kV Dikanca o të ndërprehet:

LP 10kV Radesha (kodi: 30037006) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10k(20)kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Koshare (kodi: 41046005) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Koshare.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pylltaria (kodi: 40043004 ) prej orës 11:00  deri në ora 12:00

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenushë, Rakoc, Sanatoria, Llanishtë, Gjurgjedelli, Runjevë, Hekurudhë, Kisi dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

3.

Nga TS 35/10 KV Shtime  do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Mermeri Comerc prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Ranca prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Topilla 1 prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Topilla 2 prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Topilla 3 prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Llanishti prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Devetaku prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Bageri prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kVTS Reshanët Graiqevc prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet:  Reshan -Grajqevecët, Bageri, Devetakët, Llanishtët,Topilla 1,2,3  Mermeri.

Arsyeja: Pastrimi i  linjës 10 kV nga vegjetacionin

Gjilan

1.

Nga TS 35/10k(20)kV Gjilan I do të ndërprehet:

LP 10kV Uglari (kodi: 60060019) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bojanina, te Simpo, Neë Co Çeliku dhe Plisat.

Arsyeja: Ndërrimi i  shtyllave të kalbura të drurit të tensionit të mesëm në LP Uglari.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10k(20)kV Vushtia 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Shtrëngimi  i përçuesve  në  Dubovc  dhe  në  Galicë dhe ndërrimi   i  izolatorëve  në  Galicë.

Gjakova

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova Ido të ndërprehet:

LP 10kV Dobroshi (kodi: 80080007) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS do të ndërprehen kohë pas kohe sipas nevojës, brenda intervalit të poshtëshënuar.

TS 10/04 kV TS Lagjja e Spitalit 4/1 (kodi: 19000038012) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Arif Durmishi N.P.SH.”A4″SH.P.K (kodi: 19000038183) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS VG Construction-Korab Gashi (kodi: 19000038032) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Qazim Asllanaj “Vëllezërit Asllani “SH.P.K (kodi: 19000038184) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet:  TS Arif Durmishi, VG Konstrukcion,Vll Asllanaj dhe Lagjja e Spitali 4/1.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura, në të njëjtën kohë do të behet ndërrimi i kthinave në TS Lagja e Spitalit 4/1 me kod 1900003812.