Foto: KALLXO.com

Punime në sistem, KEDS tregon vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar për punimet e domosdoshme për sigurinë e sistemit energjetik në Kosovë.

Sipas komunikatës së KEDS, për kryerjen e këtyre punimeve janë të detyruar të ndërpresin energjinë elektrike në disa vendbanime.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j12 Kodra e Trimave 7 (kodi: 13000006) prej orës 09:30 deri në ora 10:30

Vendet: Kodra e trimave, Kolovica e re, Kolovica e vjetër

Arsyeja: Energjizimi i segmentit te Lp 10 kV Kolovice e Re -Kolovice e Vjeter

Prizren 

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Duhanit Neë Aromatic (kodi: 30000006) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Fabrika e Duhanit Neë Aromatic

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Valvis (kodi: 30000008) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Valvis

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 5 Dëshorët (kodi: 30000016) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: 5 dëshmorët

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (kodi: 31000030) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqani -Gurëthyesi(kodi: 32000018) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar,Fab.Plastikës Gani Sallauka.Pompat e ujit:Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë

Arsyeja: Shtrengimi i përquesve, ndrrimi i izolatorëve të TM

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tregu i blertë (kodi: 73000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr,Bedri Pejani,Kadri Zeka,Nexhip dhe Ferat Draga,Mic Sokoli, Adem Jashari, Gjergj Fishta, Lidhja e Lezhës, 22Maj, Alpet Shqiptare, Isa Boletini, Bajram Curri, Ramiz Sadiku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poleti (kodi: 73000007) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjeja Sitnices, Barakat, Sahiti 2, TSB Vushtex, TS Nr. 8

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nadakovc (kodi: 73000014) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc-blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagja Xhafaj.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maxhunaj (kodi: 73000011) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grupi i Bizneseve (kodi: 73000013) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Emona, Edona Objektin e Kedsit

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderajdo të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (kodi: 74000005) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Vendet: Klinë e epërme , L.Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak dhe Kastriot. Runik. Banjë. Surigan. Radishev. Qitaket. Leqin. Terrnov

Arsyeja: Rregullimi i urave në shtyllat e betonit LP 20kV dhe pastrimi i  trasesë.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj.

Arsyeja: Pastrimi i  trasesë