Punime në rrjetin elektrik, KEDS njofton se ku do të ketë nesër ndërprerje të energjisë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 19.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë të treta.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Stabilimenti 10 [kV] Klina

Nga Dalja 10[kV] Zajmi do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Grabanica Shkolla (kodi: 52000104015 ) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Zajm.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartje në tensionin e ulët Lokacioni Grabanicë dhe Polcë.

2.

Stabilimenti 10 [kV] Klina

Nga Dalja 10[kV] Zajmi do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Polcë 1 (kodi: 52000104002) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Polcë 1.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Bartje në tensionin e ulët, Lokacioni Grabonicë dhe Polcë.

Mitrovicë

Punime nga pala e tretë

Nga Stabilimenti 10[kV] Shupkovci  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Parku i Beznesit  (kodi: 70000105) nga ora 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: Bislim Bajgora, Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Kalabria dhe Parku i Biznesit.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 [kV], sipas pëlqimit elektro-enetgjetik dhe Projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

Punime nga pala e tretë

Nga NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Beci (kodi: 80080010) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq. Rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10[kV], sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.