Foto: KALLXO.com

Punime në rrjet, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS-i ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme për shkak të punimeve të domosdoshme në rrjet dhe për shkak të punimeve në projekte investive do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike,

Sipas KEDS, punime do të zhvillohen vetëm në rajonin e Prishtinës.

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ibrahim Morina N.N.H Morina (Kodi: 19000038179) prej orës 08:30 – 12:30.

Vendet: N.n.H.Morina.

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5 dhe Feeder 6.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bujar Hasani-BTB Holding Sh.P.K (Kodi: 19000025174) prej orës 13:00- 17:00.

Vendet: BTB Holding.

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5 dhe Feeder 6.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Çaamëria 2 (Kodi: 11000008033) prej orës 09:00- 13:00.

Vendet: Çamëria 2.

Arsyeja: Energjizimi i linjave të reja 0.4 kV.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Hidrofori (Kodi: 11000015070) prej ores 09:30 deri në ora 11:30

Vendet: Rr.Gazmend Zajmi nje pjesë,rr.Afrim Zhitia një pjesë.

Arsyeja: Nderrimi I Izolatorit te tensionit te ulet 0.4kV dhe shtimi i vajit

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mehanika (kodi 10010002) prej orës 10:00 – 12:00.

Vendet: Mehanika.

Arsyeja: Ndërrimi dhe instalimi i transformatorit.

2.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Veterniku II (kodi 10010009) prej orës 12:00- 14:00.

Vendet:Valoni Petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rrezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho,

Panorama, Internation Helth Center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni,

Auto Sherreti.

Arsyeja: Ndërrimi dhe instalimi i transformatorit.

3.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lesna (kodi 10010006) prej orës 12:00 – 14:00.

Vendet: Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjes Kalabria – banesat e Arabëve)

Arsyeja: Ndërrimi dhe instalimi i transformatorit.

4.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (kodi 18024001) prej orës 11:00- 12:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc

te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin- Xhemnicët dhe

konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (Obiliq) (kodi 18024002) prej orës 12:00 – 13:00.

Vendet: Qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, Rr. Magjistralia Prishtinë- Mitrovicë,

Subotiqi dhe Kijaci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prilluzhë (kodi 18024003) prej orës 13:00 – 14:00.

Vendet: Fidanishte , Fidanishte Kastriot , Hashanët , Elektro Monti, Palaj, Stanovc i Ulët, Prilluzha, Lumi i

Madh, Gllavotini Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (Kodi:14016002) prej orës 09:00- 16:00.

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.