Punime në rrjet, KEDS tregon se ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër e pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime ne rrjetin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Orari për nesër, 21.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV  Rubovci (kodi: 62000003) prej orës 13:00  deri në orën 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, për dislokimin e rrjetit pasi shtyllat e vjetra janë afër rrëzimit.

Orari për të shtunën, 22.01.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Betonjerka Ramiz Sadiku (kodi:12000023105) nga ora 08:00 deri 09:00

Vendet: Dy (2) konsumatorë komercialë.

Arsyeja: Vendosja e bazës së siguresave të tensionit te ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Kodra e Trimave – 8 (kodi: 13000016035) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: rr. Vlora pjesërisht, rr. Rugova pjesërisht dhe rr. Kuksi pjesërisht.

Arsyeja: Lidhja e furnizimit të ri për Albi Market dhe Banesa dhe eliminimi i vërejtjeve nga Pranimi teknik, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) në dy termine nga 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 14:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lluzhan Policia 2  (kodi: 14000010097) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Lagje ne aferisi te stacionit te Policise ne fsh LLuzhan.

Arsyeja: Vendosja e konzollës së tensionit të mesëm, realizimi i lidhjeve në largpërçues, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Grand Store (kodi: 19000030) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI-Veterniku, Lagjja ,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje- bashkë, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik- Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.