Foto: KALLXO.com

Punime në rrjet, KEDS tregon për vendet ku nesër do të ndalet rryma

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Prishtinë

1.

Nga  TS 220/35/10kV Podujeva (H02) dhe TS 35/10kV Mazgiti (H01) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150),  pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 18:00.

Vendet: Grashtice, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellsi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA”  Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

2.

Nga NS 220/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV FAN Zahir Pajaziti (kodi: 14000014)  në dy termine nga ora 10:00 – 14:00

Vendet:FAN-ZahirPajaziti,LetanciteRexha,Smajlovit,Bajqine,Kerpimeh, ,Rep.Pollate,Dvorisht,Sllatine,Reqice,Zhiti Sylevice,Breze,Trnavice,Murgull,Zakut,Metehi,Doberdol.

Arsyeja : Revizion i daljes.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10kV Gjilani  5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pasjaku(kodi: 63000008)  nga ora 10:30 – 13:00

Vendet: TS Pasjak, Pasjak Shkolla dhe TS Vaxheneti.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10kV Gjilani  5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ferma (kodi: 63000011)  nga ora 12:00 – 14:30

Vendet: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Smira (kodi: 61067006)  nga ora 10:00 – 15:00

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smire Kulla, Smire Depo .

Arsyeja : Ndrrimi i transformatorit nga 100kVA ne 160kVA, ts-048 ne Smirë te Brrutët.

Prizren

1.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gorozhubi (kodi: 30035008)  nga ora 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) nga ora 10:00 -15:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçusëve  ne  Pontin  dhe  ndrrim  i izolatorëve  Galicë.

Peja

1.

Nga NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008)  nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja : Nderrimi i shtyllave të thyera.