Foto: KEDS

Punime ne rrjet, KEDS tregon për vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër (e mërkurë) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Mitrovicës

1.

Në Stabilimentin 10kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reka, Tuneli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaçandolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Ndërrimi i bazave 10 kV Trepçë, ndërrim i izolatorëve të dëmtuar, tërheqja e përçuesve.

2.

Në NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sollana(Kodi: 70000008) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjet Parku i Solanës dhe Vaganica.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tjegullorja(Kodi: 70000007) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: Sali Çeku, Haki Misini, Ehat Prekazi, Lekë Dukagjini, Mbretëresha Teutë, Mulla Ilaz Broja, Konstandin Kristoforidhi, Ahmet Selaci, Plava dhe Sylejman Shala.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujësjellësi i Ri (Kodi: 70000052) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Lagjes Shipol dhe Fabrika e Ujit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Në NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koshtova (Kodi: 70000005) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga TS 110/10kV Mitrovica 2 – J22 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shupkovci (kodi 700001) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 01:00 deri në ora 03:00.

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tuneli i Parë, Afrim Zhitia, Agim Ramadani, Agim Hajrizi, Avni Shabani, Besim Nuka, Brigada 141 (një pjesë), Bushatasit (një pjesë), Evlia Çelebia, Kumanovska, Kemajl Ataturku, Rexhep Mitrovica (një pjesë), Selim Berisha (një pjesë), Shemsi Ahmeti, Zelengora (një pjesë), Sheshi Mehë Uka (një pjesë), Sheshi Isa Boletini (një pjesë), Sheshi Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Agim Hajrizi, Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë), Bislim Bajgora, Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Kalabria dhe Parku i Biznesit, Viva Lux: fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiçë, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça, Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekonicë, Zasellë, Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve të kabllos së dëmtuar të tensionit të mesëm.

Rajoni i Gjilanit

1.

Në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gërmova (Kodi: 61067003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gërmovë, Gërmovë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshicë Kulla, Vërban, Buzovik, një pjesë e Kabashit, Binça dhe Shushtë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura – degëzimi për Buzovik.

Rajoni i Pejës

1.

Në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Istogu II (Kodi: 54000007) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Pastrim linje dhe ndërrim shtylle në Dubrave te Kulla Ferma.

Rajoni i Prishtinës

1.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Miradi e Epërme (Kodi:15018019 ) prej orës 08:00 deri në ora 09:30

Vendet: fshati Miradi.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës 10kV.