Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 11:00 deri 14:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismai Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumëbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, eleminimi i pikave të nxehta në izolatorë përcjellës të ardhjes.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003  ) nga ora 09:00 -09:30 dhe nga 12:30-13:00.

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

NS 10/0.4[kV] që do të mbesin pa tension nga ora 09:00 deri 13:00 janë:

NS 10/0.4[kV] Vuqak

Kodi:16023003060

NS 10/0.4[kV]  Gjurgjicë trafo e  vjetër.

Kodi:16020003061)

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë trafo te Shabani

Kodi:16023003062G

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë Morine e Uët

Kodi:16023003161)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup trafo e vjetër

Kodi:16023003052)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kurumët

Kodi:16023003053)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Afrimi

Kodi:16023003055)

NS 10/0.4[kV] Orllat mahalla e Xamisë te Qallakët

Kodi:16023003064)

NS 10/0.4[kV] Bujupët-Kodralit ZPRR 2016

Kodi:16023003198)

NS 10/0.4[kV] Terpez trafo e vjetër

Kodi:16023003068)

NS 10/0.4[kV] Tërpez te shkolla

Kodi:16023003069)

NS 10/0.4[kV] Tërpez te Lahovit

Kodi:16023003070)

NS 10/0.4[kV] Sabit Kleçka

Kodi:16023003176)

NS 10/0.4[kV]

Kodi:16023003247)

NS 10/0.4[kV] Orllat  Bytyqët- trafo e vjetër

Kodi:16023003065)

NS 10/0.4[kV] Orllat  Bytyqët e pompës së benzinit.

Kodi:16023003067)

NS 10/0.4[kV] Lagjja Bytyqi-Orllat

Kodi:16023003192)

NS 10/0.4[kV] Bytyqet e reja( Bashkinvestim).

Kodi:16023003215)

NS 10/0.4[kV] Hasan Gashi “GURBARDHI”shpk

Kodi:16023003199)

NS 10/0.4[kV] Shpk “Graniti&Co”-Kleçkë

Kodi:16023003229)

NS 10/0.4[kV] “Joni Fix”-Sami Zogaj

Kodi:16023003243)

NS 10/0.4[kV] Gani S Krasniqi

Kodi:16023003246)

NS 10/0.4[kV] Negrovc Llokma

Kodi:16023003056)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te shkolla

Kodi:16023003057)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Pllavit

Kodi:16023003058)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Vargi

Kodi:16023003059)

NS 10/0.4[kV]

Kodi:16023003244)

NS 10/0.4[kV] Berishë te antenat

Kodi:16023003071)

NS 10/0.4[kV] Novosellë trafo e vjetër

Kodi:16023003072)

NS 10/0.4[kV] Novosell trafo e re

Kodi:16023003073)

NS 10/0.4[kV] Divlak

Kodi:16023003074)

NS 10/0.4[kV] Kleçkë e Re

Kodi:16023003194)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kryqi

Kodi:16023003054)

NS 10/0.4[kV] Orllat Mahalla e Xhamisë tr.vj. te xhamia

Kodi:16023003063)

NS 10/0.4[kV] Orllat Shkolla e Re

Kodi:16023003160)

NS 10/0.4[kV] Foniqët

Kodi:16023003175)

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja:  Vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesëve dhe energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137)  prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: Mejë 1,Shishmon i rrafshët, Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve të rinjë

Punime nga Palët e Treta

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Germova (kodi:61067003) nga ora 10:00-10:30 dhe 16:30-17:00.

Vendet: Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Plastika (kodi:61067003039) nga ora 10:00-17:00.

Vendet: Fabrika e plastikës, konsumator te lidhur ne kete TS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, montimi i ndarësit të TM.