Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

NS 35/10  kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë Hajkobillë  (kodi: 14016004 )  nga ora 10:00 deri në ora  14:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

Peja

1.

NS 110/10  kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (kodi: 53000007 )  nga ora 10:00 deri në ora  14:00

Vendet: rrugët: Lagjja Agim Ramadani, Lagjja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor; fshatrat: Baballoq, Dranoc, Gacaferrë (një pjesë), Lloqan, Pobergjë, Polanë, Prilep, Rastavicë, Sllup, Voksh dhe Junik.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

NS 110/35/10  kV Rahovec do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti 1  (kodi: 82000003 )  nga ora 11:00 deri në ora  15:00

Vendet: rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 495 Dëshmorët e Pashtrikut, 496 Mexhit Mustafa, 503 Skënder Rexhepi, 504 Eshrafedin Kastrati, 505 Sadedin Hajda, 506 Milaim Krasniqi, 508 Xhafer e Samir Nurkasa, 509 Gëzim Mullaabazi, 510 Bujar Thaqi, 511 Migjeni, 512 Ali Sokoli, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezërit Haradinaj, 518 Ilmi Morina, 524 Kuvendi i Lezhës, 525 Kuvendi i Manastirit, 532 Bekim Isma, 536 Mic Sokoli, Feim e Bedrush Gashi, 538 Milaim Morina, 539 Haxhi Zeka, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 543 Dalip Behra, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi dhe 548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në Pagarushë dhe ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS – Pagarusha III.

Ferizaj

1.

NS 35/10  kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carraleva  (kodi: 41046004 )  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker. Fshatrat: Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë, etj.

Gjilan

1.

NS 35/10  kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kolonia e Vjetër   (kodi: 60024001 )  nga ora 11:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, dhe ducimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

NS 35/10  kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Dobrusht Gorozhup   (kodi: 30035008 )  nga ora 11:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

NS 35/10  kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Restelica  (kodi: 30036002 )  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.