Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të energjisë elektrike

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mramor, Slivovë, Brusi, Busi, Zllashë, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i SHMT-ve, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i SHMT-ve, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga Hani I Elezit 110/6 KV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Glloboqicë (kodi: 42000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Glloboqica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagje Kollomoqe, Fabrika Suxhukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparim i ormanit në TS Goranc, ndërrimi i izolatorëve dhe riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet.

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breza (kodi: 40044003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe bizniset private

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ëvendësimi i shtyllavetë thyera me të rejat , ndërrimi i përçuesve,  izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i SHMT-ve, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulet, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm/përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rapqa (kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci Ulët, Krsteci Naltë, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi,T S- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe  TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (kodi: 31000030) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara dhe izolatorëve.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-Misini, gurthysi-Bentakosi i ri, gurthysi- Mogillte, fabrika – Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.