Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10[kV]  Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti (Obiliq) (kodi: 18024002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet:Qyteti i Obiliq (një pjesë), Hashanët, Ratkocert,Montingu, Qendra zejtare, Shkolla Fillore, PTT, Shtëpia e mallrave, Rezervarët, Fidanishtë, Trafo Plaskos, Xhamia, Intering, Viva Fresh, dhe Depo Berat Hashani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e konzollave dhe kokave kabllovike.

2.

Nga TS 35/10[kV] Koliq do të ndërprehet:

LP 10kV Keqekollë – Hajkobillë (kodi: 14016004) nga ora 09:00 deri në orën 14:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 35/10[kV] Mazgiti

Nga  Dalja 10 [kV]  Lumi i Madh-Prugovc do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV në Stabilimentin në Raskovë prej orës 11:00 deri në ora 13:30

NS 10/0.4[kV] Raskovë (Kodi:15019008067)

NS 10/0.4[kV] Bakshi (Kodi:15019008068)

NS 10/0.4[kV] Rr. Kadri Pllana ZPRR 2016 (Kodi:15019008216)

NS 10/0.4[kV] Bakshi 1 ZPRR 2017  (Kodi:15019008217)

NS 10/0.4[kV] Bakshi 2 ZPRR 2017  (Kodi:15019008218)

NS 10/0.4[kV] Vehbi  Pllana privat   (Kodi:15019008159)

NS 10/0.4[kV] Mulliri Prugovc          (Kodi:15019008097)

NS 10/0.4[kV] Berishët           (Kodi:15019008098)

NS 10/0.4[kV] Plashnik Prugovc        (Kodi:15019008158)

Vendet: Raskovë, Bakshi, Rr. Kadri Pllana, Bakshi 1, bakshi 2, Mulliri Prugovc, Berishet, Plashniket.

Arsyeja: Shkyçje për shkak te sigurisë në sistemin elektro-energjetik, vendosja e shtyllave të tensionit të mesëm.

* * *

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/35/10[kV]  Prishtina 1 do të ndërprehet:

LP 10kV J20 Banesat e Arabëve (kodi: 10000008) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Banesat e Arabëve – Emshir.

Arsyeja: për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10[kV]  Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhesi dhe BRRE-Hidrocentrali Radavci.

Arsyeja: – Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

Vërejtje: Dalja ka BRRE!

2.

Nga NS 10[kV] Klina do të ndërprehet:

LP 10 kV Jagoda (kodi: 52000105  ) prej orës 11:00  deri në orën 14:00

Vendet: fshatrat: Stupë, Budisalc, Nagllavk,  Krushevë e Madhe, Jagodë, Paskalicë, Krushevë e Vogël.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – energjizimi i trafostacionit të ri.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005) nga ora 10:00 deri 14:00 Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; afariste:Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga Stabilimenti 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Betonjerka (kodi: 70000104) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 08:00 deri në ora 18:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja:  Projekte investive, punime ne projekte investive në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.