Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Për shkak të punimeve në rrjet që do të zhvillohen për siguri të sistemit, KEDS njofton se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete në Kosovë.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Milloshevë (Kodi: 15019005) prej ores 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimofc dhe  Gracë.

Arsyeja: Punime  në rrjetin e etensionit të mesëm në  Babimofc.

Rajoni i Pejës

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (Kodi: 51000005) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Ramun, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosujë dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Montim i ndarësit linjor.

2.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej orës 11:30- deri ne ora 12:30

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubovë e Vogël.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ramiz Sadiku (Kodi: 50000011) prej orës 12:30 deri ne ora 13:30

Vendet: Ramiz Sadiku.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

4.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet

Dalja 10kV Arbreshi (Kodi: 50000006)  prej orës 13:30  deri ne ora 14:30

Vendet: Lagja e Romeve, Kulla,Hazba,Berishtë, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita, Shkolla filolore.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

5.

TS 110/35/10 kV Peja 1  do te ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 14:30  deri në ora 15:30

Vendet: Novosella,Radavci,brestoviku,Dogna,Jabllanica e madhe  dhe HEC-Radavci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Rajoni i Gjakovës

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra teknike (kodi: 82000005) prej orës  11:00  deri në ora 12:00

Vendet: rr.Sylejamn Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.494 Bekim Sylka, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.499 Mustafë Ibishi, rr.500 28 Nëntori, rr.501 Xhevat Kasapi, rr.502 Sylejmon Vokshi, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Shotë Galica, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.510 Bujar Thaqi, rr.Sheh Hilmi Maliqi, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.517 Afrim Bajraktari, rr.519 Kullat Binjake, rr.520 Halit Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.532 Bekim Isma, rr.559 Isuf Berisha dhe rr.M.Krasniqi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/35/10 kV Rahoveci  do te ndërprehet:

Dalja 10kV Nëntori 1 (kodi: 82000006) prej orës  12:00  deri në ora 13:00

Vendet: PLASTIKA- AV ” SH.P.K.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/35/10 kV Rahoveci  do te ndërprehet:

Dalja 10kV Haxhi Jaha (kodi: 82000007) prej orës  13:00  deri në ora 14:00

Vendet: Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.490 Gëzim Hamza- Piktori.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/35/10 kV Rahoveci  do te ndërprehet:

Dalja 10kV Komuna (kodi: 82000008) prej ores  14:00  deri në ora 15:00

Vendet : rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezërit Frashëri, rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, rr.500 28 Nëntori, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.515 Islam Krasniqi, rr.516 Vëllezrit Haradinaj, rr.520 Halil Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.522 Jahja Danuza, rr.523 Halil Hamza, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.528 Fitim e Enver Duraku dhe rr.557 Bedri Berisha.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Rajoni i Gjilanit

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja  10 kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25 dhe TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS 58.