Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër e pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit  dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

25.01.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Albana e Madhe- Shtëpia e kulturës(kodi:15018008075) prej orës 10:30-14:00.

Vendet: Albana e Madhe (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri,  instalimi i daljes së re 0.4 kV në NS 10/0.4 kV Shtëpia e Kulturës Albana.

Pejë

1.

Nga TS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe Led Light Tehnology-BRRE.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, montimi i kabllos në fshatin Çabiq.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me energji elektrike mbetet Led Light Tehnology-BRRE.

26.01.2023

Punime me projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive,  ndërrimi i ndarësve linjor.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Baks Dushku  (kodi: 74000004016) nga ora 08:30 deri në ora 16:30

Vendet: Baksi, rr.Qirez – Skenderaj ( një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të tensionit të ulët.

26.01.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im. Mbesin pa tension këta  nënstacione nga ora 09:00-11:00.

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3        (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1         (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2         (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp-shtëpiza- Petrit Deçani        (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc         (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi)    (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa Private te shk. L.P.              (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)              (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3          (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.              (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani              (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosalloni Toni                (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani)(Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)               (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)        (Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”            (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu              (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti                (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk       (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani)                (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Furra  Kobake    (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci             (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari      (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti  banesor               (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha      (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K.            (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa)   (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk)    (Kodi: 19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni        (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA           (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini       (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapnaselle(Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist       (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kV Lapnasella 4        (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti           (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica           (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk          (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k        (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk           (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”              (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K       (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi    (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”  (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

  1. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY    (Kodi: 19000035276)

52.NS 10/0.4 kV Dizi Metal sh.p.k Idriz Hasani  (Kodi: 19000035271)

53.NS 10/0.4 kV Fitim Lutfi Hasani  (Kodi: 19000035270)

54.NS 10/0.4 kV Euro Abi “ Sh.p.k (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4 kV American Hospital Kosova sh.p.k (Kodi: 19000035290)

56.NS 10/0.4 kV Premtim Mustafa  (Kodi: 19000035273)

57.NS 10/0.4 kV Burim Karaqica Top Soft Papers sh.p.k.Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasella (një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV ARD GROUP Avdyl Hoxha (kodi: 31000030052) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Ard Group

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjilan 

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca  (kodi: 60061006) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli  (kodi: 40041003) nga ora 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fFshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania 2 (kodi: 51000004) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: Ahmet Shala (një pjesë), Ardian Kelmendi (një pjesë), Ardian Krasniqi, Beteja e Junikut (një pjesë), Bike Aliu (një pjesë), Brigada 133 (një pjesë), Demostratat e vitit 1981, Elez Geci, Fetah Selca (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider, Hysen Bajri (një pjesë), Hysni Komoni, Muharrem Mitrovica (një pjesë), Myrtë Zeneli, Ploja e Rugovës, Qerim Begu, Salih Çeku, Sami Frashëri, Tefik Çanga (një pjesë), TMK-së (një pjesë), Tranziti (një pjesë), Viktimat e Pejës si dhe një pjesë e fshatrave Bellopojë dhe Raushiq.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.