Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

04.06.2023

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Keqekoll-Hajkobillë  (kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva

Nga dalja  10kV Bajqinë-Pollatë  ne degezimin per Reçicë do të ndërprehen këta trafostacione nga ora 10:00 deri 14:00

1.TS 10/0.4 kV Repa 2 (kodi: 14000014174)

2.TS 10/0.4 kV Pollatë (kodi: 14000014176)

3.TS 10/0.4 kV Dvorisht (kodi: 14000014177)

4.TS 10/0.4 kV Sllatinë (kodi: 14000014178)

5.TS 10/0.4 kV Reqicë (kodi: 14000014179)

6.TS 10/0.4 kV Zhiti 1 (kodi: 14000014180)

7.TS 10/0.4 kV Zhiti 2 (kodi: 14000014181)

8.TS 10/0.4 kV Sylevicë (kodi: 14000014182)

9.TS 10/0.4 kV Brec (kodi: 14000014183)

10.TS 10/0.4 kV Ternavicë (kodi: 14000014184)

11.TS 10/0.4 kV Murgull privat (kodi: 14000014185)

12.TS 10/0.4 kV Murgull  (kodi: 14000014186)

Vendet: Repë, Pollat, Dvorishtë, Sllatinë, Reqicë, Zhiti, Sylevic, Brece, Ternavic dhe Marincë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontim i shtyllave 10[kV] ne L.P Bajqinë – Pollatë në degëzimin për Reçicë.

 

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja10kV Grand Store (kodi: 19000030)  prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Qagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store(Te Hysi), Lagje Qëndresa 1, Lagje Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagje NICI-Veterniku, Lagja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje-bashkëi, Janina 2, Kons. e lagjes Veternik-Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i kthinave, LOT 35(2021) Feeder 4.

 

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga  TS 110/35//10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

TR 3 (H05) dhe TR 4 (H06) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: rrugët: Afrim Zhitia, Agim Rashiti, Ahmet Gashi (një pjesë), Avdullah Presheva, Evlia Çelebia, Isa Kastrati (një pjesë), Reshat Ymeri, Rexhep Mala, Dervish Cara (një pjesë), Dheu i Bardhë, Fatmir Ibishi (një pjesë), Gjergj Fishta (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Isa Kastrati (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Memin Beqiri, Molla e kuqe (një pjesë), Qamil Bala (një pjesë), Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Gjon Buzuku (një pjesë), Abdullah Tahiri, Brigadat e Uçk-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Vashingtoni, Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës, Pjesë e rrugës së Bujanovcit, Hidrosistemi  në fshatin Përlepnicë dhe Fabrika e Baterive I; fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Baja e Doberqanit,Kosaqë dhe Muhaxheret e Shillovës, Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët, Pjesë e fshatit Velekincë dhe Zabeli i Sahit Agës, përfshirë edhe Stacionin e Pompave të ujit, Thertoren dhe Fluidin.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i zbarrave në nënstacion.

 

Punime nga pala e tretë

1.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali   (kodi: 60062004) prej ores 09:00 deri ora 14:00

Vendet: rr. e Bujanocit në dalje të Gjilanit, rr. Dëshmorët e Kombit, Interplast Trokal, Metal Gjilan, Swis Klinika, Restoran Lata, Hib Petrol, Euro Kabell, Rest Europa  dhe bizneset për gjatë rrugës Gjilan Bujanoc.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

 

05.06.2023

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5

Nga Dalja 10 kV  Bardhoshi

Ne Stabilimentin Shpërndarës te Nazi do të ndërprehen këta TS-a nga ora 09:00 deri ora 17:00

1.TS 10/0.4kV TS Truda  (kod: 13000001002)

2.TS 10/0.4kV TS Milevci (kod: 13000001003)

3.TS 10/0.4kV TS Bërnica e Epërme 1 (kod: 13000001004)

4.TS 10/0.4kV TS Bërnica e Epërme 2 (kod: 13000001005)

5.TS 10/0.4kV TS Siqeva 1 (kod: 13000001007)

6.TS 10/0.4kV TS Siqeva 2 (kod: 13000001008)

7.TS 10/0.4kV TS Sharbani i Epërm (kod: 13000001009)

8.TS 10/0.4kV TS Bërnica e Epërme 3 (kod: 13000001042)

9.TS 10/0.4kV TS Kolegji”Euro Sporti”(Bardhosh) (kod: 13000001062)

10.TS 10/0.4kV TS ALBI KOMERCE (kod: 13000001071)

11.TS 10/0.4kV TS Nëntë Vëllëzërit (gurëthyes) (kod: 13000001081)

12.TS 10/0.4kV TS Blinda te Kupinët (kod: 13000001088)

13.TS 10/0.4kV TS Berlini” (kod: 13000001092)

14.TS 10/0.4kV TS Fshati Bardhosh – bashke- investim (kod: 13000001095)

15.TS 10/0.4kV TS Xhevdet Rexhepi “VIVA FRESH” shpk (kod: 13000001118)

16.TS 10/0.4kV TS Vehbi Berisha  (kod: 13000001131)

Vendet: Bardhosh, Trude, Bërnicë e Epërme, Siqevë, Sharban, Radasheve, Albi Comerce, Viva Fresh dhe Euro Sport.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi e transformatorëve, kthinave, ormanëve të 0.4kVA, ndërrimi i ndarësit dhe i izolatorëve.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dresniku (kodi: 52000007) nga ora 11:30 deri në ora  12:30

Vendet: Klinë, Dresnik, Dollc dhe Gremnikë.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

2.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja  10[kV] Fabrika Metalike ( kodi: 52000006) nga ora 11:30 deri 15:00

Vendet: 1 konsumatorë komercial në Klinë, FAB Metalike

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit, ndërrimi i transformatorëve rrymor.

3.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja  10[kV] Klina 1 ( kodi: 52000005) nga ora 13:30 deri 14:30

Vendet: Laxha mbi stacion te trenit,Laxha nën stacion te trenit, Pompat e ujit Tikvesh, Laxha Grabonict,Fab.e këpucave, Pompa e benzines ”USA”, Laxha Mahalla Klinë.-Dalja 10kV Klina 3 Kod. 52056001 me konsumatorët Laxha Simoni, Rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna tëreze, Sheshi Faruk Elezi,Rr. Drini i Bardhë, Qendra e rigjistrimit civil, Rr. Abedin Regja, Rr. Elena Gjika, “Nora Market” Zajm,rr. e Gjimnazit, Spitali “Nëna Tëreze” , Shkolla e mesme “Lugj Gurakuqi ” dhe “Fehmi Agani”, Laxha Perlina , Laxha Haxhaj,E459 Zajm Laxha Nora -Halit Kryeziu “Kushtrimi”, Betonjerka Fab. e elementeve te betonit, Zajm laxha Marku, Palestra sportive “Adem Jashari” Klinë, Xehroret e Boksidit Volljakë, Restaurant “Guri i zi”Deiq Veterina.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

3.

NS 10kV  Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Klina 3  (kodi: 52000101) prej orës 13:30 deri 14:30

Vendet: rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Perlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha.   Fshatrat: Dollc (një pjesë), Dresnik (një pjesë), Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

4.

NS Klina 10 [kV]  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Volljaku(kodi: 52000102)   prej orës 13:30 deri 14:30

Vendet: Deiq Veterina,Voljak, Kulla-Xehrorja, Lagjja Nora.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

5.

NS 10kV  Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Mahalla  (kodi: 52000103) prej orës 13:30 deri 14:30

Vendet: Mahalla përgjatë rr. Gurakoc-Klinë, Tikveshi Pompa e Ujit, Kisha Katolike dhe  lagjja Grabanicët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

 

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Krusha (kodi: 30034011) prej orës 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Herojët (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – vendosja e shtyllave 10kV degëzimi për Bajgorë.

2.

NS 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Betonjerka (Kodi: 70000104) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndarësit linjor.

 

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malisheva  (kodi:82082004) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontim i shtyllës së tensionit të mesëm dhe rregullim i kabllove të tensionit të mesëm.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i trafove.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrim i izolatorëve.