Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 220/10[kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Trasingu (kodi: 16100010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Naim Qorri “Merkur” ,EU-BETON SH.P.K Përparim Thaqi, Petrol Oti, Burim Godeni, Scan Color-Jysk,Agjencia e Ushqimit dhe Veterenarisë, Avni Berani, Arbotec, N.T.P Lumi, Sh.P.K Kofra, Sh.P.K Doro-Fix, Sh.P.K Vatani,Ruzhdi Thaqi, YLLI MINERAL SH.P.K-Edmond Shala

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 110/10 [kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV]  Prugovc Kaqurët (kodi: 13000002045) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku, një pjesë e rr. Qazim Dragusha.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabell ABC.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rakoshi (kodi: 54000001) nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Fshatrat: Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushic, Shushic e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Istogu 2 (kodi: 54000007) nga ora 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: 12 Prilli, 2 Korriku, 20 Qershori, Arben Januzaj (një pjesë), Batalioni i Rakoshit, Bajram Gashi, Bujar Visoqi (një pjesë), Burimit (një pjesë), Fehmi Agani, Gazmend Zajmi, Hysni Zajmi, Hysen Bujupi, Lidhja e Prizrenit, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Skenderbeu dhe Shaban Mahaj. Fshatrat: Dragolevc, Dragolevc i Epërm, Dubravë (një pjesë), Dushkajë, Istog (një pjesë) dhe Istog i Vogël (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

3.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Vrella (kodi: 54000002) prej ores 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

Vërejtje: Ka BRRE.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

4.

Nga  NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Istogu 1 (kodi: 54000008) nga ora 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

 Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja10[kV] Arbana  (kodi: 30000001)  nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justinjani, 454 Katarina Josipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive. Revizion i daljes 10[kV] (shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

2.

Nga NS 110/35/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Mamusha (kodi: 32000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10(20) [kV]  Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ternavci  (kodi: 74000012) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjëja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave degëzimi i Tërrnafcit.

2.

Nga Stabilimenti degëzues 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Punime në projekte investive

1.

NS 110/10 [kV] Skenderaj

Nga Dalja 10[kV] Turiqevci do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] TS Sh.Rrustemet (kodi: 74000006011) nga ora 08:30 deri në ora  17:00

Vendet: Një pjesë e Llaushës.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të tensionit të ulët për projektin Feeder 1- Turiqevci.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kijeva (kodi: 82082007) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve,