Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci   (kodi: 10013012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 220/10 [kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bainca (kodi: 16100008) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Baincë, Korroticë e Ulët, Tërdevc, Abri dhe Çikatovë e Re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i shtyllave konzollave dhe izolatorëve.

3.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Grashticë – Radashec ( kodi: 14016001) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe  Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

NS 35/10kV Fushë-Kosova  do të nderprehet:

TS 10/0.4kV  Miradi e Ulët te Xhamia (kodi: 15018019012) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Konsumatorët në afërsi të Xhamisë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i daljes së re 0.4 kV  në TS 10/0.4 kV Miradi e Ulët,  te Xhamia.

5.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Te Barakat  (kodi: 15019002023 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:30

Vendet: lagjja Barakat në Shkabaj.

Arsyeja:  Ndërpremje për siguri -instalimi i daljes së re 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV Barakat Shkabaj.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga  NS 35/20 [kV] Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

Lp 20[kV] Dalja F.K. nr.3  (kodi: 10012284) prej orës 11:00  deri në ora 15:00.

Vendet: Rr.Pajazit Islami, rr.Ago Imeri, rr. 17 shkurti dhe rr.Kuvendi i Lezhës.

Arsyeja: punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Vragoli  (kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimet elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Pirana  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV]Hasi II  (kodi: 30034003) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve), ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Badovci  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Janjeva ( kodi:10014011) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Mitrovica 2 – J22 do të ndërprehet:

NS 10/10kV Shupkovci me 6 dalje 10kV- prej orës 11:00 deri ne ora 13:00.

Vendet: Rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë, Afrim Zhitia, Agim Ramadani, Agim Hajrizi, Avni Shabani, Besim Nuka, Brigada 141 (një pjesë), Bushatasit (një pjesë), Evlia Qelebia, Kumanovska, Kemajl Ataturku, Rexhep Mitrovica (një pjesë), Selim Berisha (një pjesë), Shemsi Ahmeti, Zelengora (një pjesë), Sheshi Mehë Uka (një pjesë), Sheshi Isa Boletini (një pjesë), Sheshi Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Agim Hajrizi, Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë), Bislim Bajgora, Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Kalabria dhe Parku i Biznesit, Konsumatorë komercial në fshatin Shupkovcë ( Viva Lux ); fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça, Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë, Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i releut mbrojtës.

1.

Nga NS 110/10 [kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Prekazi (kodi: 74000003) prej ores 08:30 deri në ora 09:30

Vendet: fshatrat: Prekaz i Epërm – Lagjja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, punimeve në largpërçues, respektivisht fiksimin e kabllos XHE 3x1x50 në shtyllën e tensionit të mesëm, projekti “Luboveci 1” – LOT 23.

2.

NS 110/10 [kV] Skenderaj

Nga Dalja 10[kV] Llausha do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] Geci ( kodi: 74000011006) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e Llaushës-lagjja Geci.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave te tensionit të ulët për projektin Geci- Llot26.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ropotova (kodi: 62000014) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave.