Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Gjilan

1.

Në NS 35/10[kV] Gjilan III  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dheu i bardhë (Kodi: 60062013 ) nga ora 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Rrugët: Afrim Zhitia, Agim Rashiti, Ahmet Gashi (një pjesë), Avdullah Presheva, Evlia Çelebia, Isa Kastrati (një pjesë), Reshat Ymeri, Rexhep Mala, Dervish Cara (një pjesë), Dheu i Bardhë, Fatmir Ibishi (një pjesë), Gjergj Fishta (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Isa Kastrati (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Memin Beqiri, Molla e kuqe (një pjesë), Qamil Bala (një pjesë), Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Gjon Buzuku (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 2×100/5/5A.

 Prishtinë

1.

Në NS 35/10[kV] Fushë- Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fushë Kosova 1 (Kodi: 15018006 ) nga ora 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i transformatorit energjetik, riparimi i ormanit 0.4 kV  në NS 10/0.4 kV Nakaradë e re TSSH.

 Mitrovica

 1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011)  nga ora 11:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave 10kV.

2.

NS 110/10[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] Runiku (kodi: 74000005)  nga ora 10:00 deri në ora  14:00

Vendet: fshatrat: Bajë, Çitak, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë- Lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamia, Suhogerll dhe Vitaku.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i trasesë dhe vendosja e ndërprerësit në trafostacion.

Pejë

1.

NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku Stabiliment-degëzimi për Junik)  nga ora 11:00 – 15:00

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4[kV] Oda e Junikut       (Kodi:53000007017)

NS 10/0.4[kV] Lagjja 2    (Kodi:53000007018)

NS 10/0.4[kV] Lagjja 1    (Kodi:53000007019)

NS 10/0.4[kV] Junik Gaxherrët  (Kodi:53000007020)

NS 10/0.4[kV] Junik Mirocët       (Kodi:53000007021)

NS 10/0.4[kV] Junik Gurëthyesi (Kodi:53000007022)

NS 10/0.4[kV] Junik Qendra        (Kodi:53000007023)

NS 10/0.4[kV] Junik Vorret          (Kodi:53000007024)

NS 10/0.4[kV] Junik Shkolla        (Kodi:53000007025)

NS 10/0.4[kV] Junik Gacaferrët (Kodi:53000007026)

NS 10/0.4[kV] Junik Berishtë      (Kodi:53000007027)

NS 10/0.4[kV] Junik Neziri (Osmonaj)    (Kodi:53000007028)

NS 10/0.4[kV] Junik Qestaj          (Kodi:53000007029)

NS 10/0.4[kV] Gjocaj      (Kodi:53000007030)

NS 10/0.4[kV] Prilep Kukalaj       (Kodi:53000007031)

NS 10/0.4[kV] Jasiqi        (Kodi:53000007039)

NS 10/0.4[kV] Junik  Goqët         (Kodi:53000007040)

NS 10/0.4[kV] Sllup Pompat        (Kodi:53000007041)

NS 10/0.4[kV] Junik Gjimnazi     (Kodi:53000007045)

NS 10/0.4[kV]  ENIKS-ASH.P.K  Armend Kamer Shabanaj               (Kodi:53000007046)

NS 10/0.4[kV] Junik – Krasniqët                 (Kodi:53000007047)

NS 10/0.4[kV] Teqja e Madhe Sheh Xhaferi         (Kodi:53000007050)

NS 10/0.4[kV] Junik Shafrane     (Kodi:53000007052)

NS 10/0.4[kV] Junik Lagjja Berisha           (Kodi:53000007053)

NS 10/0.4[kV] Gacaferi 2 (Kodi:53000007056)

NS 10/0.4[kV] Arasha     (Kodi:53000007057)

NS 10/0.4[kV] Hasan Lushi – Fabrika e Ujit (Kodi:53000007058)

NS 10/0.4[kV] ”FLUX”sh.p.k       (Kodi:53000007059)

Vendet: Baballoq dhe Junik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, bartje rrjeti 10 [kV] në Junik lagjja Gaxherri.

 Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Jezerci (kodi: 40042003 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor 10kV.

2.

Nga  NS 35/10[kV] Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja  10 [kV] Breza ( Kodi: 40044003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Vërbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës, ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë, etj.

3.

Nga NS 110/6[kV] Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6[kV] Glloboqicë (Kodi: 42000002 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagja e Maliqëve (një pjesë), Lagja e Re dhe Rezhancë, si dhe rrugët: Të përndjekurve dhe një pjesë e rrugës Uçk.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë, etj.

4.

NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bablaku Bizneset (kodi: 40041005)  nga ora 12:00 deri në ora  14:00

Vendet: fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, betonimi dhe ngritja e shtyllës metalike të tensionit të mesëm për  2 daljet e lartcekura- evitim rreziku.

 5.

NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Betoni (kodi: 40041002)  nga ora 12:00 deri në ora  14:00

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi. Fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, betonimi dhe ngritja e shtyllës metalike të tensionit të mesëm për 2 daljet e lartcekura – evitim rreziku.

 Prizren

 1.

NS 110/35/10[kV] Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rahoveci (kodi: 30000015)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmaxhë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

Nga NS 35/10[kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]Hasi II (Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora   14:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.