Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë

 1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] j5 Bardhosh (kodi: 13000001)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

2.

Nga NS 220/35/10[kV]  Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

 Ferizaj

1.

Nga NS 35/10(20)10[kV] Kaçanik do të ndërprehet:

LP-si 10[kV] Bobi (kodi: 40043002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjilani II do të ndërprehet:

LP-si 10[kV] KFOR-i (kodi: 60061009) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shkarkuesve të mbitensionit 35 [kV] në TR – 1.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Istogu do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Rakoshi (kodi 54000006) prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Vëriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogërll dhe Cerkolez.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, bartje e rrjetit në Bellopojë.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV]  Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Koshtova (kodi: 70000005) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi shtyllave 10kV, kontrollimi e shtimi i vajit në trafostacion.

Prizren

1.

Nga TS 35/10[kV] Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Poslishta (kodi: 30035006 )  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.