Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë

1.

NS 35/10 [kV] Badovci  do të ndërprehet:

LP 10kV Graçanica 2  (kodi: 10014003 ) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Lagja e re Sushicë, ETC, Stevan Singjeliq, Xhamia në Graçanicë dhe  rr e Romëve.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit – ndërrimi i transformatorit energjetik, riparimi i ormanit 0.4 kV  në NS 10/0.4 kV Hekurudha.

2.

NS 35/10 [kV] Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10kV Shkabaj   (kodi: 15019002 ) nga ora 10:30 deri 14:30

Vendet: Shkabaj, Mazgit- një pjesë, Obiliq- një pjesë, Reforma dhe Al Petrol-i .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

Prizren

1

NS 35/10 [kV] Pirana do të ndërprehet:

LP 10kV Hasi II (kodi: 30034003) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi I transformatrit të mbingarkuar.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Tregu i Blertë  (kodi: 73000002) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Adem Jashari, Alpet Shqiptare  (një pjesë), Avdyl Rama  (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, e Kosovës, e Tiranës  (një pjesë), e Maqedonisë  (një pjesë), Fahruk Beqiri, Isa Boletini  (një pjesë), Isa Mernica  (një pjesë), Ismajl Qemajli, Kadri Zeka, Kalaja, Lidhja e Lezhës  (një pjesë), Marin Barleti, Mehmet Konjuhi, Mic Sokoli, Nexhip e Ferat Draga, Pandeli Sotiri, Qamërisë  (një pjesë), Hamit Hyseni  (një pjesë), Isa Ahmeti  (një pjesë), Sheshi i Lirisë, Sylejman Vokshi  (një pjesë) dhe një pjesë e Vushtrisë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mbushja me vaj  e TSB  Shtëpia  e  mallrave  dhe  kontrolli  i  trafove  për  vaj  dhe  pastrimi i kokave  të kabllove.

Pejë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Klinë do të ndërprehet:

LP 10kV Klinavci (kodi: 52000002) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Bekajë (një pjesë), Binqë, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i  tri shtyllave  të tensionit -lokacioni –Biqë.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Lumbardhi (kodi: 53000005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratishë e Epërme, Ratishë e Ulët dhe Shaptej.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

LP 10kV Onix (kodi: 50052006) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërdë dhe Tomoc  si dhe Brre-Onix-Solar.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm, eliminimi i rreziku.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kosova Transi 1 (kodi: 40041038)  nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: Komlekset banesore afër Gorenje në Ferizaj, rr. Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) dhe Sali Çeku, objekti Gjykata Themelore, Xhevë Lladrovci, Vëllezërit Gërvalla (objekti Plus Project) si dhe ob. Banesore ne udhëkryqin ne mes t err Mic Sokoli si dhe Kuvendi  i Arbërit, objekti banesor në TS Emin Duraku- kulla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kosova Petroli (kodi: 40041003)  nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ferplasti (kodi: 40041009)  nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: një konsumator komercial në rrugën Reçakut 2.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fabrika e Gypave 2 (kodi: 40041008)  nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: një konsumator komercial në rrugën Reçakut 2.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fabrika e Gypave 4 (kodi: 40041010)  nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: një konsumator komercial në rrugën Reçakut 2.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gama (kodi: 40000006)  nga ora 10:30 deri 11:30

Vendet: TS HIB-i, TS Ben-Af-Melodia Px

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti (kodi: 40000001)  nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

8.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat (kodi: 40000002)  nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.