Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione për shkak të punimeve për siguri të sistemit energjetik.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Keqekoll-Hajkobillë  (kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishev dhe  Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 6 do të ndërprehen:

NS 10/0.4 [kV] TS Mikro 5 me (kodi: 19100016054) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/0.4 [kV] Menza 1 (kodi: 19100017016) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/0.4 [kV] TS SU 9/3 (kodi: 19100006021) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: 19.Bulevardi Dëshmorët e Kombit p.n, 17.Rr.Agim Ramadani, 1. Dardania BB-9/4  L.1 HYR-1/4.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të  ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushniku, Orllati, Negroci, Vuqaku, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e re.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës nën tension dhe shtrirja e përçuesit të ri.

 

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Deçani  do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Barani  (kodi: 53000002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bodrumi (kodi: 30000014) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan (H09) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtime  (H04) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çetta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rrethrrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë),  Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i uçk-së (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker, Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime.       Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët, Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc, Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc, Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci,

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i FID (Fault Indicator Detector) në L.P. 35 [kV].

Mitrovicë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10[kV]  Skenderaji do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llausha  (kodi: 74000011) prej orës 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica-Saraj, Afër Stadionit (një pjesë), Bajram Zena-Saraj, Ilaz Kodra (një pjesë), Kuvendi i Kaçanikut-Saraj (një pjesë), Nëna Tereza-Saraj, Rasim Kiqina (një pjesë), Likfiduesit e Shtabit 1945-Saraj (një pjesë), Nak Berisha-Lagja II (një pjesë) dhe Ulpiana (një pjesë); fshatrat: Llaushë, Llaushë, Llaushë-Lagja Geci dhe Lagja Rrecaj (një pjesë) dhe Polac (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të reja të tensionit të mesëm, konzolave dhe fiksimit të përçuesve për projektet Geci dhe Rreci, Llot 26.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllës nen tension dhe vendosja e konzollave si dhe kyçja e TSSH Lubizhdë 1 me kod 82082002014.

2.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kijeva (kodi: 82082007) nga ora 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Lumnishte (kodi: 82082002014) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: një pjesë e Mirushës.

Arsyeja: Projekte investive, nënstacioni kalon me daljen e Mirushës.