Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione për shkak të punimeve për siguri të sistemit energjetik.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049)  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 6 do të ndërprehen:

Pa tension mbesin këta trafostacione:

1.TS 10/0.4kV U-1  (kodi: 19100017012) nga ora 09:00 deri në orën 18:00

2.NS 10/0.4kV TS C-7 (kodi: 19100017013) nga ora 09:00 deri në orën 18:00

3.TS 10/0.4kV Mikro 4 ( kodi: 19100010040) nga ora 09:00 deri në orën 18:00

4.TS 10/0.4kV Mikro 4 ( kodi: 19100010099) nga ora 09:00 deri në orën 18:00

Vendet: rr.Hyzri Talla- një pjesë, rr. Henry Dynan një pjesë, rr.Pal Palucaj një pjesë, rr. Jeronim De Rada një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadija (kodi: 32000023) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe  Caparci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar)

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesë, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carraleva (kodi: 41046004) prej orës 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve,  izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002) nga ora 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardani, Sojevë, Mirosalë, Bibaj dhe  Zllatar.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10 [kV] Vushtrria 2

Nga  Dalja 10 [kV] Tregu  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TSB Nr.5 (Kodi: 73000002002) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: një pjesë e rr. Bajram Curri, lagjja afër Radio Vicianumit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i panelit  të dëmtuar dhe punimi i kokave kabllovike.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkoza (kodi: 82000009) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: CONDOR  SH.P.K., ” KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”,ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pataqani (kodi: 82000001)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave, ngritja e shtyllave dhe shtrirja e përçuesit në projektin LOT 41 – Pataçani.