Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet që nesër do të përballen me ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër  do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prizren

1.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Poslishta (kodi: 30035006 )  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shpenadia  (Kodi: 32000023 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Voskopoja (kodi: 40043001 )  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë) dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dragobili  (kodi: 82082006) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Mirëmbajtje  preventive.

Gjilan

1.

NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Tuxhevci (Kodi: 62000004) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fshtrat: Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec dhe një pjesë e rrugës Kadri Zeka.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi 73000005) prej orës  10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Në NS 35/10[kV] Gurakoci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobrusha (kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtinë

1.

NS 35/10  [kV] Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Orllani  (kodi: 14015002 )  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Prelluzha (kodi 18024003) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Plemetin, Stanovci i Ulët, Prilluzhë, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Malishevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS NGUCAT(TE SABITI) ( Kodi: 82082005037) prej orës 09:00 –  14:00

Vendet: Një pjesë e Ngucatit – te Sabiti.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllove të tensionit të ulët në trasenë ekzistuese.