Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet që do përballen me ndërprerje të energjisë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër  do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ky është orari sipas rajoneve:

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Bobi(kodi: 40043002 )  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Në NS 110/10[kV] Gjakova 2  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini(kodi: 81000005 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmullë, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga  NS 110/35/10[kV]  Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Përlepnica  (Kodi: 60062002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Në Stabilimentin degëzues 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

NS 35/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Barani (Kodi: 53000002) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtinë

1.

NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Koliqi(kodi: 14016002) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

NS 35/10 [kV]  Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Krusha(Kodi: 30034011) nga ora 10:00  deri ne ora  15:00

Vendet: fshati Piranë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.