Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet që do kenë ndërprerje të energjisë të premten dhe të shtunën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe të shtunën do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Podujeva

Nga LP 10[kV]  Bajqinë-Pollate    do të nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë – Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në Projektin Bajqinë – Sogojevët.

17.09.2022

Mitrovicë

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Bajë, Çiatk, Çubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë-Lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagjja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamia, Suhogrëll dhe Vitak.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndarësve në trafoshtylla.

2.

Nga TS 110/10[kV] Vushtria 2 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Novolani (kodi: 73000005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet:  Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Koliq do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Koliqi   (kodi: 14016002 )  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave , shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Prishtina 1  do të ndërprehet

LP 10 kV  J22 Preoci ( kodi: 10000001) prej ores 09:00-14:00

Vendet: rrugët: Dëshmorët e Ponoshecit, Lagjja Marigona Residence, Magjistralja Lipjan-Prishtinë (fshati turistik), Sopoqanska Uglar, fshati Preoc, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe  Auto Mekanika.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 220/35/10[kV]  Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

TS 220/35/10kV Podujeva

Nga LP 10[kV]  Bajqinë-Pollate  do të nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë, Sogojevët.

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë-Sogojevët.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10 kV Shpenadija (kodi 32000023) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Serbica, Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6[kV] Hani I Elezit do të ndërprehet:

LP 10[kV] Glloboqicë (kodi: 42000002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Glloboçica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagje Kollomoqe, Fabrika e Suxhukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im  këta  TS-a nga ora 10:00 deri në ora 16:00

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3       (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1        (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2        (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deqani     (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc       (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” Arbëria” (Çlirimi)   (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla L.P.       (Kodi:19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)             (Kodi:19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi:19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3         (Kodi:19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Privat (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani            (Kodi:19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni                (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi:19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani)     (Kodi:19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)              (Kodi:19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       (Kodi:19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”          (Kodi:19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu             (Kodi:19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti               (Kodi:19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk.    (Kodi:19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani)              (Kodi:19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura  Kobake      (Kodi:19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci          (Kodi:19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi:19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa – objekti banesor             (Kodi:19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi:19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K.          (Kodi:19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk)   (Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonierka-Renulual Betoni       (Kodi:19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA          (Kodi:19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi:19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist      (Kodi:19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sella 4             (Kodi:19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti        (Kodi:19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica          (Kodi:19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk        (Kodi:19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi:19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk         (Kodi:19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci                (Kodi:19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”             (Kodi:19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K     (Kodi:19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi   (Kodi:19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi                (Kodi:19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM            (Kodi:19000035264)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10  [kV] Ekektrom-Deva (kodi: 81000003) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 14:45 deri 15:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2

Nga LP 10  [kV] Ekektrom-Deva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV ( kod: 81000003039) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: TS 024 te Rr Faik Konica.

Arsyeja: Ndërrimi i  ndërprerësit kryesore AS 2000A sipas pëlqimit elektro-energjetik si dhe krijimi i daljes së re 0.4kV në panelin ekzistues.