Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të energjisë

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive nesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Pejë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gurakoci (kodi 500520) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran, Gurakoc, Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq, Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Vërejtje! Dalja ka BRRE – Onix Solar – kodi: 50052006045.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (kodi: 41046003) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: Shtime, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci I Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me te rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan  do të ndërprehet:

LP 10[kV] Baza e Asfalltit (kodi: 41000005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat:  Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali  (kodi: 61065005 ) nga ora  10:00 deri 15:00

Vendet: fshati Mogillë; rrugët: Zona Industriale Viti-Kllokot (një pjesë), Bizneset në rrugën Kllokot-Viti, rr. e  Preshevës (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Kamenica do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Strezovci (kodi: 62000005 )  prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë); fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Strezoc,                              Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Germova (kodi: 61067003) nga ora 09:00  deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Vërban.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Studime (kodi: 73000013) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Studime-2,TS Muharrem Zariqi, TS “Ariani company” te moteli, Migjeni, TSB Mbi asfallt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC, TSSH-Zjarrfikëset (Studime),TSSH 2-Maji, Studime, Grupi I biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K.  Ylber Kuraja.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10 kV Fushe Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bardh i Madh   (kodi:15018018 ) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Lagjja 28,  një pjesë e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

NS 35/10 [kV] Fushë Kosova II  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) nga ora  09:00 deri 09:30  dhe nga ora 14:00 deri 14:30

Vendet: Miradi e Epërme,Miradi e Poshtme, Interpres Kosova Sot, ,Al Trade,Petroll Oti Sllovenia, Imer Berisha “Bylmeti”

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

5.

NS 35/10 [kV] Fushë- Kosova II

Nga dalja 10[kV] Miradi e Epërme  do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV me cod- 15018019115 Miradi e Ulët – Bullatovci nga ora 09:00 deri në ora 14:30

NS 10/04 kV-me cod- 15018019012 Miradi e Ulët-Xhamia       nga ora 09:00 deri në ora 14:30

Vendet: Miradi e Ulët (Lagjja  Bullovci dhe Xhamia).

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar dhe konzollës së dëmtuar.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (kodi: 30036008) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci (kodi: 32000003) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xërxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshati Xërxë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e fshatra  (Kodi: 73000003) prej orës 09:00 deri ne ora 17:30

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Smrekonicë, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve në trasenë ekzistuese.