Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku nesër do ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se nesër do të realizojë punime në rrjet dhe si rezultat do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete të vendit.

Rajoni i Prishtinës

1.

TS 35/10kV Badovcdo të ndërprehet:

Dalja 10 kV Graqanica 1  (Kodi:10014004)  prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Graçanica, Padalishta, te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pompat e Ujesjllesit Badovc  (Kodi:10014008)  prej orës 12:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Pompat

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor, Slivovë  (Kodi:10014001)  prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miniera Kishnicë Trepqa N.Berd  (Kodi:10014007)  prej orës 14:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Miniera .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetini  (Kodi:15019003)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (një pjesë) .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë-ndërrimi i konzollave

6

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi:14000009)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët .

Arsyeja: Revizion i daljes

7

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (Kodi:14016002)  prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Rajoni i Mitrovicës

1.

TS 35/10kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka  (Kodi:70000104)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Kalimi i rrjetit nga shtyllat e thyera në të reja të betonit.

2.

TS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni hekurudhor   (Kodi:73000004)  prej orës 10:30  deri ne ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan  (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha  (një pjesë).

Arsyeja: Përgatitjeve për energjizimin e LP 10kV të ri Oshlan Vushtrri.

Rajoni i Ferizajt

1.

TS 35/10kV Shtërpcë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha  (Kodi:40044005)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Kontrollimi I TS-ve ,lëshuesve katodik dhe pastrimi i trases, shtrëngimi i përçuesve

2.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni  (Kodi:40041002)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi. Fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trases

3.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (Kodi:41046003)  prej orës 09:00  deri në ora 11:00

Vendet: Rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çetta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rrethrrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë),  Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i uçk-së (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët.

Arsyeja: Ndrrimi i kabllave të TM ne TS41046003036 nga trafofusha në TS

Rajoni i Gjakovës

1.

TS 35/10kV Xerxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ratkoci (Kodi: 82081006)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i shtyllave TM në Radost

 Rajoni i Gjilanit

1.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Velekinca  (Kodi:60062006)  prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës si dhe fshatin Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave të reja.

 Punime në projekte investive

 Rajoni i Prishtinës

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujevëdo të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Vasharishta me (kod:14000004019) nga ora 05:00 deri 11:00

Vendet: kons. Ne rr.Ali Ajeti, Agron Rrahmani dhe Dardania, Bedri Bajami etj.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër

2.

Në  NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Spitali me (kod: 14000002012) nga ora 05:00 deri 11:00

Vendet: Rr.(një pjese) Bahri Fazliu, Agron Rrahmani  dhe Bedri Bajrami.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër.

3.

Në  NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Kombinati me (kod: 14000002013) nga ora 05:00 deri 11:00

Vendet: Obj banesore afër Raffeisen Bank si dhe restoran Baroon.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër.