Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku nesër do ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Kompania për shpërndarjen e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër për shkak të punimeve në sistemin energjetik, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky do të jetë orari dhe rajonet në të cilat do të ketë intervenime gjatë ditës së nesërme:

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) nga ora 10:00 deri ora  15:00.

Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (Kodi: 40000009) nga ora 10:00 deri ora  14:00.

Vendet: Komogllava dhe  Gërrlica.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Hani I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Glloboçicë (Kodi: 42000002) nga ora 10:00 deri ora  14:00.

Vendet: Glloboçicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagje Kollomoqe, Fabrika Suxhukut, Seqishtë, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rapça (Kodi: 30036009) nga ora 09:00 deri ora  16:00.

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci I Ulët, Krsteci i Naltë, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë dhe  TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi II (Kodi: 30034003) nga ora 09:00 deri ora  16:00.

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) nga ora 10:00 deri ora  14:00.

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) nga ora 11:00 deri ora  14:00.

Vendet: Klinavc,Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov dhe Rudicë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera dhe shtrëngimi i rrjetit.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) nga ora 10:00 deri ora  14:00.

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolan, Kollë, Vërnicë, Rezniku, Shallc, Druvar dhe Mihaliq.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Gjilani

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) nga ora 13:00 deri ora  15:00.

Vendet: Bresalc, Koretishtë, Ponesh, Parallovë, Vërbicë e Zhegovcit, Kishna- Polja, Sllakovci dhe  Zhegovci.

Arsyeja: Vendosja e një shtyllë 12/1000 në rrjet.

2.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja kah Rrethi  (Kodi: 63000014) nga ora 12:00 deri ora  13:40.

Vendet: Bresalc, Koretishtë, Ponesh, Parallovë, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Poljë, Sllakovc dhe  Zhegovci.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllave 04 kV nën rrjetin 10/20 kV.