Foto: KALLXO.com

Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku nesër do ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Nesër, për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe në projekte investive të parapara në disa lokalitete të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari, sipas KEDS, sipas rajoneve të vendit:

Prishtinë

 1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi 10014001) prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni

2.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Flotacioni 1 (kodi 10014010) prej orës 10:30  deri ne ora 11:30

Vendet: Flotacioni

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtëjes RL

3.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Minierat Kishnic (kodi 10014006) prej orës 11:30  deri ne ora 12:30

Vendet: Minierat kishnic, Bejta-Komerc Kishnicë

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtëjes RL

4.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Graqanica 2 (kodi 10014003) prej orës 12:30  deri ne ora 13:30

Vendet: Graqanica vorret, Badovci I ri, Kosmos Deni, Hekurudha, Romi kulla, Pompa Iber Lepenc, Kishnica. Romi shtyllë

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtëjes RL

4.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (kodi 10014011) prej orës 13:30  deri ne ora 14:30

Vendet: Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme Shushica.

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtëjes RL

5.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalija (kodi 10014002) prej orës 14:30  deri ne ora 15:30

Vendet: Kontinierat refugjat, Hajvali afër Graqanicës, Ministria për Komunitet dhe Kthim, Hajvalia I, Hajvali xhamia, Qoliqet, Pacollet, Pacolli Rezidenca, Obj.banimi Pacolli, Emin Pacolli-Komp.banesor-familjar, Rrustem Pacolli, KËSHILLI GJYQSOR I KOSOVES

Arsyeja: Shqyrtim i mbrojtjes RL.