Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Prishtinë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lulishtja (kodi: 12000010) nga ora 11:00-11:10 dhe nga ora 14:50-15:00

Vendet: rruga Fehmi Agani (një  pjesë), Banka e Lubjanës OSCE, Qafa dhe Lulishtja.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arbëria 2/1 (kodi: 12000037) nga ora 11:00-11:10 dhe nga ora 14:50-15:00

Vendet: Kons.e rr.Ahmet Krasniqi, AKEA, AS-PROJECT, Mini Max-Arben Krasniqi, Mentor Beqiri” MAB”SH.P.K, Feim Reka “REKA COMMERCE” shpk, Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha”, Ridvan Pushkolli”Pushkolli SH.P.K”,A &F CONSTRUCTION

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Akea (kodi: 12000037131) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV AS-Projekt (kodi: 12000037169) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mentor Beqiri”MAB”Sh.P.K (kodi: 12000037187) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Bujar Berisha NSH ”Vëllezërit Berisha” (kodi: 12000037194) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: AKEA, AS-PROJECT, Mentor Beqiri”MAB”SH.P.K, Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha”.

Arsyeja: Punëve që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektroenergjetik dhe projektit të aprovuar.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (kodi: 15019005) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Millosheva kulla stadioni, Milloshevë Llapi, Babimoci 1 dhe 2, Graca, “CALIFORNIA COMPLEX”SH.P.K-Njazi Miftari, Fitim Gjata “Daja”, N.T. Kaqanollët, Aktiva Sh.P.K kesh 2.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-Sejdi Mehmeti (kodi: 11000076239) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr.Ndue Perlleshi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi: 40000009) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Mitrovicë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:30 – 09:00 dhe nga ora 16:30 – 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Likovci Qendra (kodi: 74000001026) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri Asllani (kodi: 74000001032) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri e Ulët Smakiqi (kodi: 74000001033) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri e Ulët te shkolla(kodi: 74000001034) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri e Ulët (kodi: 74000001035) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Murgë-2 (kodi: 74000001037) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Murgë-1 (kodi: 74000001038) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Plluzhinë – Nurakt (kodi: 74000001040) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Obri, Murgë, një pjesë e Likovcit dhe një pjesë e Plluzhinës.

Arsyeja:  Projekte investive, vendosja e përçuesit të ri, fiksimi dhe lidhja e urave.

Gjilan

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevcë (kodi: 62000004) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.