Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe  pasnesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit  dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

3 shkurt 2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1

NS 35/10(20) [kV] Magure do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Harilaq i (shkolla) Vogël (kodi: 41048003058) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Harilaq te  Shkolla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në NS  Harilaq i Vogël (shkolla) në tensionin e mesëm dhe të ulët.

Vërejtje:  Në NS 10/0.4 [kV] Harilaq i (shkolla)  Vogël  do te shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 [kV] në të cilën punohet.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) nga ora 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe BRRE Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i grupeve matëse në TS Jashanica.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shkolla Teknike (kodi: 740000010001) nga ora 10:30 deri në ora 16:00

Vendet: rr. Osman Geci, rr. 28 Nëntori, rr.Zahir Pajaziti, rr.Ali Gashi ( një pjesë) dhe rr. R102( një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi bazave 04 kV, rregullimi panelit 04 kV.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS-3 (kodi: 63000020) nga ora 10:30-10:45 dhe nga ora 14:00-14:20

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6 (Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS. 10 (kodi: 60063002) nga ora 10:30-10:45 dhe nga ora 14:00-14:20

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS. 10 te Treska (kodi: 60063002010) nga ora 10:30 deri në ora 14:20

Vendet: një pjesë e rr.7 Shtatori, një pjesë e rr. Idriz Seferi, një pjesë e rr. Komandant Drini, një pjesë e rr. Mark Gashi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i ndërprerësit të tensionit të ulët 1600A.

4 shkurt 2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:30 – 09:00 dhe nga ora 16:30 – 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Likovci Qendra (kodi: 74000001026) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri Asllani (kodi: 74000001032) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri e Ulët Smakiqi (kodi: 74000001033) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri e Ulët te shkolla(kodi: 74000001034) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Obri e Ulët (kodi: 74000001035) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Murgë-2 (kodi: 74000001037) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Murgë-1 (kodi: 74000001038) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Plluzhinë – Nurakt (kodi: 74000001040) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Obri, Murgë, një pjesë e Likovcit dhe një pjesë e Plluzhinës.

Arsyeja:  Projekte investive, vendosja e përçuesit të ri, fiksimi dhe lidhja e urave.

4 shkurt 2023

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevcë (kodi: 62000004) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lulishtja (kodi: 12000010) nga ora 11:00-11:10 dhe nga ora 14:50-15:00

Vendet: rruga Fehmi Agani (një  pjesë), Banka e Lubjanës OSCE, Qafa dhe Lulishtja.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arbëria 2/1 (kodi: 12000037) nga ora 11:00-11:10 dhe nga ora 14:50-15:00

Vendet: Kons.e rr.Ahmet Krasniqi, AKEA, AS-PROJECT, Mini Max-Arben Krasniqi, Mentor Beqiri” MAB”SH.P.K, Feim Reka “REKA COMMERCE” shpk, Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha”, Ridvan Pushkolli”Pushkolli SH.P.K”,A &F CONSTRUCTION

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Akea (kodi: 12000037131) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV AS-Projekt (kodi: 12000037169) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mentor Beqiri”MAB”Sh.P.K (kodi: 12000037187) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Bujar Berisha NSH ”Vëllezërit Berisha” (kodi: 12000037194) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: AKEA, AS-PROJECT, Mentor Beqiri”MAB”SH.P.K, Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha”.

Arsyeja: Punëve që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektroenergjetik dhe projektit të aprovuar.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (kodi: 15019005) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Millosheva kulla stadioni, Milloshevë Llapi, Babimoci 1 dhe 2, Graca, “CALIFORNIA COMPLEX”SH.P.K-Njazi Miftari, Fitim Gjata “Daja”, N.T. Kaqanollët, Aktiva Sh.P.K kesh 2.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-Sejdi Mehmeti (kodi: 11000076239) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr.Ndue Perlleshi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi: 40000009) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.