Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do ketë ndërprerje të energjisë pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se pasnesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit  dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

02.02.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Nga dalja 10kV Shkabaj në Stabiliment tek Kristo Naqi nga ora 11:00 deri 15:00

Pa tension mbesin:

1.NS 10/0.4kV    Ambullanta (e KEK-ut)  15019002016

2.NS 10/0.4kV    Subotiq                15019002017

3.NS 10/0.4kV    Reforma              15019002019

4.NS 10/0.4kV    Iber Lepenci       15019002020

5.NS 10/0.4kV    Te Bahollet         15019002022

6.NS 10/0.4kV    Te Barakat           15019002023

7.NS 10/0.4kV    Bujqësia              15019002025

8.NS 10/0.4kV    Agron Raqi (restorant Shpati)    15019002159

9.NS 10/0.4kV    BENI COM-te Ismeti       15019002162

10.NS 10/0.4kV ARS BETON Shkabaj        15019002166

11.NS 10/0.4kV Euro Beni-Arben Halimaj             15019002180

12.NS 10/0.4kV B. Morava           15019002024

13.NS 10/0.4kV “Italy Recycling LLC”      15019002188

14.NS 10/0.4kV Murtez Binaku  15019002189

15.NS 10/0.4kV Sylevit  15019002026

16.NS 10/0.4kV Ndriçimi publik për autostradë 15019002195

17.NS 10/0.4kV “Al-Petrol”-Arber Kryeziu           15019002196

18.NS 10/0.4kV Lagjja e re Hade -Shkabaj             15019002197

19.NS 10/0.4kV Mazgit Prrojalitë ZPRR 2015        15019002202

20.NS 10/0.4kV Lagjja Fanaj        15019002208

21.NS 10/0.4kV AGROKOR- Bedri Hamiti              15019002160

22.NS 10/0.4kV Ibrahim Bacaliu “HIB PETROL” shpk        15019002214

23.NS 10/0.4kV Agim Gashi NTP “AGIMI COM” 15019002219

24.NS 10/0.4kV N.T.Sh“Bast Trade”Basri Statovci             15019002220

25.NS 10/0.4kV Selman Asllani  15019002221

26.NS 10/0.4kV Flakron Hoxha”American School of Kosova”      15019002223

27.NS 10/0.4kV Shkabaj te Llapashticët 15019002227

28.NS 10/0.4kV Agim Lluka “Radio TV-DUKAGJINI”SH.P.K.          15019002226

29.NS 10/0.4kV 15019002235

30.NS 10/0.4kV NTP MEDIKA SH.P.K  Arbër Merovci        15019002237

31.NS 10/0.4kV GOLDEN IMPERIAL SH.P.K. Driton Hoti  15019002240

32.NS 10/0.4kV GOLDEN IMPERIAL SH.P.K. Driton Hoti  15019002241

33.NS 10/0.4kV ONIX PALACE  Agron Imer Raqi  15019002243

34.NS 10/0.4kV ONIX PALACE  Agron Imer Raqi  15019002248

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: Punime  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

02.02.2023

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujevara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

2.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Azmani  (kodi: 40041001031) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr. Ferat Hashani.

Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Nga dalja 10kV Livadicë në Stabiliment Dumicë Kulla nga ora 09:00 derinë orën 17:00

Pa tension mbesin do të mbesin:

1.NS 10/0.4kV    Dumnicë Tihovc 1            14000011126

2.NS 10/0.4kV    Dumnicë Uka Drite private 4000011127

3.NS 10/0.4kV    Dumnicë Tihovc 2            14000011128

4.NS 10/0.4kV    Dumnica e Epërme         14000011129

5.NS 10/0.4kV    Dumnicë te Ilmija            14000011218

6.NS 10/0.4kV    TSSH Dumnicë te Jetoni               14000011250

7.NS 10/0.4kV    TS -shtyllë Azemovit ZPRR 2016 14000011292

8.NS 10/0.4kV    TS Dumnicë te shitorja e Bellanit ZPRR  14000011331.

Vendet: Fshati Dumnicë.

Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në rrjetin e tensionit të mesëm për projektin  TSSHM – 14000011128.