Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do ketë ndërprerje të energjisë nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

24.11.2022

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime  (kodi: 41000013) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Përforcimi i konstrukcionit për ndërrimin e trafostacionit për mbingarkesë.

25.11.2022

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Graqanica 2 (kodi: 10014003) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Graçanica- një pjesë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar Maxhunaj (Zekollët) dhe Dumnicë (Latifaj).

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi: 53000007) nga ora 11:00 deri në ora  13:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (kodi 53000005) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim/përforcimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve).

3.

TS 110/10 [kV] Deqani  do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Barani  (kodi:53000002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Çallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha  (kodi: 51000008) nga orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini  (kodi: 81000005) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 21 (kodi: 81084018) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha  (kodi: 82082002) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku..

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive  (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 60060018) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë). Fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

1

TS 35/10kV Kaçaniku  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi  (kodi: 40043002) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dalja nr.3 (kodi: 11000021  ) nga ora 10:00 -10:10 dhe nga ora 13:50 – 14:00

Vendet: Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Nr. 6 Iliria (kodi: 12000002) nga ora 10:00 -10:10 dhe nga ora 13:50 – 14:00

Vendet: Aktashi, qendra (nje pjese).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Degëzimi 10[kV] (kodi: 11000021023,134,137,147,165,168,169, ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Gustav Majer 1, Gustav Majer 5(H.Turkaj objekti banesor Sh.Polluzha), Gustave Majer  4  (  Avni Maxhuni  në   Tringë Ismajli), Gustav Maier 7 (Islam Caka), Gustav Majer 9 (Qefsere Muhagjeri dheSami Hashani), Gustav Majer 8 (Shefqet dhe sadik), Gustav Majer 3  (Banesat Makbule Krasniqi dhe Beqir Ismajli)

Arsyeja: Projekte Investive, ndërrimi i një kthine, testimi i kabllove XHE 10/20kV.

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Cërmjani (kodi: 80080012)  nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:Fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte Investive, ndërrimi transformatorëve në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 20/0.4 kV Ndu Perlleshi Mati 1 (kodi: 19000075296) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: rr. Ndue Perleshi ( një pjesë).

Arsyeja: Pune sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Koliq (kodi: 14016002) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Koliq, Ballaban dhe Nishevc.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakovë

1.

Nga NS TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS-10/04(kV). TS-16 (kodi: 81000001007) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Edit Durham.

Arsyeja:  Zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

1

TS 35/10 kV Lladovë  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Partesh (kodi: 61066004) nga ora 12:00 deri në ora  13:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cerrnica, Gumnishta, Vrapqiqi

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.