Punime në rrjet, KEDS njofton ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen disa punime dhe në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari bazuar në përditësimet e fundit sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Prishtinës

1.

NS 110/10[kV] Prishtina 2  do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] Normalia (Kodi: 11000081) prej ores 09:00  deri në ora 12:00

Vendet:.Rr.Lec Gradica një pjesë, rr. Mretresha Teutë një pjesë, rr. Dr.Shpetim Robaj një pjesë, rr.Aleks Buda një pjesë.

Arsyeja: për realizimi i sistemit hyrje-daljes dhe puneve qe duhet te kryhen sipas PEE-se dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

TS 110/35/10  kV  Prishtina 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Energoinvest   (Kodi:10000003) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Ardarea, Meridiani, Migros, Energoinvesti,Step-Ag, TS A.Dervisholli, TS Shpend Shala,Eullex,EPC

Arsyeja: zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas ZT.

Rajoni i Ferizajt

1.                                                                             

Nga NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Koshare (kodi41046005nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: punët qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar.

Rajoni i Gjakovës

1.

Nga  NS 35/10 [kV] Gjakova III do të ndërprehet:

TS. 10/04[kV] TS-AGIMI (Kodi: 81084023506) nga ora 09:30 deri në ora 16:00.

TS. 10/04[kV]SHTEPIJA  Mallrave Agimi(Kodi:81084023510) nga ora 09:30 deri në ora 16:00.

Vendet:. Rr.Nënë Tereza dhe rr. Sadik Statovci nga një pjes.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndrrimiiI kthinave TM.