Punime në rrjet, KEDS njofton ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime në projekte investive dhe punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik. Si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Çikatova (kodi: 16100011)nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Çikatovë, Gllanasellë, Dobrashevc, Fehmi dhe Xhevë Lladrovci dhe Çikatovë e Vjetër.

Arsyeja:  Projekte investive, testimi i transformatorit te ri te vendosur në kuadër të projektit Dubovc Çikatovë e Vjetër Lot_39/2020.

2.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja dhe montimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe të ulët, projekti LOT 3.

3.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi  10[kV] nga ora 09:00 deri 16:00

1.NS 10/04[kV] Pompa Dini private (Kodi: 14000009088)

2.NS 10/04[kV] Konushec 1 (Kodi: 14000009089)

3.NS 10/04[kV] Burricë (Kodi: 14000009091)

4.NS 10/04[kV] Konushefc –Visokët bashkinvestim (Kodi: 14000009222)

5.NS 10/04[kV] Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254)

6.NS 10/04[kV] Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365)

7.NS 10/04[kV] Sibovc Zeka (Kodi: 14000009366)

8.NS 10/04[kV] Sibovc i Epërm (Kodi: 14000009224)

9.NS 10/04[kV] Sibovc i Ulët (Kodi: 14015001018)

Vendet: fshatrat: Konushec, Buricë dhe Sibovc i Ulët, nga një pjesë.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja dhe montimi i shtyllave te tensionit të mesëm dhe të ulët, projekti LOT 3.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.2 (kodi: 11000073) nga ora 10:00-10:15 dhe nga ora 13:45-14:00

Vendet: 1 Tetori,159. rr. Norbert Jokl, rr.Rrustem Statovci, Jashar Salihu K. e Muhaxhirëve -L-1, rr.Bedri Shala Bll -05/60, rr. Shaip Spahia, rr. Bedri Shala Fb Trade Objekti 2 K6 B2, Panorama-I/10, rr. 1 Tetori, Hyr.2 Kati/2, Nr.13, rr. Abdyl Frashëri Nr.25 dhe Bll  I Kati 4/4, rr.Ali Kelmendi Nr.11, rr. Lord Bajroni, rr. Isa Kastrati Hyrja II-1 dhe rr. Bedri Shala Hyrja I.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Lutë Fetahu “FFB-TRADE” shpk (kodi: 11000073254) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Isa Kuqi(Lidhet te Ban. e R. Hajdarit) (kodi: 11000073198) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Ibrahim Gavas”EL CONSTRUCTION”SH.P.K (kodi: 11000073201) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS “Sulejman Rrahmani NNT'”S & N=2″” (kodi: 11000073272) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr. Bedri Shala Fb Trade Objekti 2 K6 B2, rr. Lord Bajroni, 104. rr. Abdyl Frashëri Bll  I Kati 4/4, 95 dhe rr. Bedri Shala Hyrja I.

Arsyeja: Realizimi e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bizmuti (kodi: 30033005) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC) dhe Siprint Shtypshkronja”.

Arsyeja: Realizimi e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (kodi: 70000101) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci, si dhe BRRE-SOWI KOSOVO L.L.C.  Central me erë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, tërheqja e përçuesve, demontim i rrjetit të vjetër.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dragabili (kodi: 82082006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Gjilan

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Përlepnica (kodi: 60062002)nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prelepnica  Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc,Kafja e Bunarit, Evropa, sera, T.S. Privat fshati Kmetovac  Kabi, Planeti, TS Repetitor – Maja e Gjelbër,   Përlepnica, Kosaqi, Silova  dhe Muhaxheri.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm sipas Projektit LOT 24 Muhaxhirët e Shillovës.