Publikohet lista e mbi 1,500 studentëve që kanë fituar bursë nga Ministria

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar listën e studentëve që janë përfitues të bursës për vitin akademik 2020/21. Siç është bërë e ditur në vendimin e marrë nga ministri i Arsimit, Ramë Likaj, përfituesit e bursave janë 1548 studentë të niveleve Bachelor dhe Master. Shuma e bursës për studentët përfitues është 700 euro dhe … Continue reading Publikohet lista e mbi 1,500 studentëve që kanë fituar bursë nga Ministria