Publikohen numrat me të cilët bëhet verifikimi i votuesve nga jashtë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi se është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës

Me qëllim të zbatimit të vendimit dhe udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ sqaron se ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve.

Për këtë proces janë hapur 25 linja telefonike.

Përndryshe, organizata GERMIN e ka quajtur skandaloz verifikimin përmes telefonit të aplikuesve për regjistrim për votim nga jashtë vendit me telefonata që paraqiten ‘ANONIME’ në telefonat e aplikuesve.

Numrat e telefonit prej nga zyrtarët e angazhuar të KQZ-së i realizojnë thirrjet janë si në vijim:

38138211045      38138211146        38138211154      38138211210      38138211213       38138211219       38138211220 38138211227      38138211251        38138211259      38138211273      38138211374      38138211375       38138211381 38138211385      38138211392       38138211393      38138211414      38138211416       3813 8211429     38138211462 38138211468     38138211488        38138211517       38138211522