PSD thotë se djali i Tomë Gashit e ka sulmuar Frashër Krasniqin

Partia Socialdemokrate ka thënë se anëtari i kësaj partie Frashër Krasniqi, është sulmuar nga kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Gashi. “Albin Gashi, ish kandidati i VV- së për deputet dhe djali i Tomë Gashit, ka sulmuar fizikisht Frashër Krasniqin. Pa asnjë arsye dhe pa asnjë zënkë paraprake. I njëjti, duke sulmuar shante Nol Nushin”, thuhet … Continue reading PSD thotë se djali i Tomë Gashit e ka sulmuar Frashër Krasniqin