PSD drekon në zyrat e ZRRE-së

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj dhe disa nga anëtaret e kësaj partie, janë kanë drekuar në korridoret e zyrës së Rregullatorit të Energjisë Elektrike (ZRRE).

Sot, Molliqaj me disa nga anëtaret e partisë zhvilluan një aksion në zyrat e këtij institucioni ku kërkuan nga kryesuesi I Bordit të ZRRE-së informacione mbi shtrenjtimin e energjisë elektrike.

Ky aksion vjen disa ditë pas një proteste të organizuar nga kjo parti.