Prokuroria: Të dyshuarit për ryshfet me subvencione e mashtruan edhe njëri tjetrin

Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar masën e paraburgimit për 11 personat e arrestuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti, dhënie ryshfeti. Prokuroria po pretendon se të dyshuarit Sadat Shkodra, Luan Statovci, Salih Statovci, Hasan Maxharraj, Berat Nika, Kushtrim Zogaj, Adushe Ukshini, Driton Alaj, Pajtim Krasniqi, Shpejtim Krasniqi dhe Kastriote Bajrami- Sejdiu duke vepruar në … Continue reading Prokuroria: Të dyshuarit për ryshfet me subvencione e mashtruan edhe njëri tjetrin