FOTO: KALLXO - Lavdim Krasniqi, drejtor i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prokuroria kërkon paraburgimin e Lavdim Krasniqit dhe zyrtares tjetër të KPK-së

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka paraqitur kërkesën për caktimin e masës së paraburgimit për Drejtorin e Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqit dhe zyrtares së lartë ekzekutive të KPK-së Marigona Berisha

Të njëjtit po dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, ushtrim të ndikimit, dhënie e ndihmës kyesve pas kryerjes së veprës penale dhe moslajmërim të veprës penale.

KALLXO.com raportoi gjatë ditës së djeshme se Lavdim Krasniqi dhe Marigona Berisha nga Këshilli Prokurorial i Kosovës, janë arrestuar nga ana e Drejtorisë për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit.

Përveç Lavdim Krasniqit edhe një zyrtare e KPK-së u shoqërua në Polici si e dyshuar për keqpërdorim të detyrës