Prokuroria e Prishtinës: I dyshuari për mashtrim me subvencione është fermer

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar një person me inicialet Xh.U. nën dyshimin për mashtrim me subvencione. Në njoftim është thënë se Xh.U. përmes paraqitjes së dëshmive dhe të dhënave të rreme dhe duke ushtruar ndikim të kundërligjshëm ka përfituar subvencion në vlerë prej dhjetëra mijëra euro në vitin 2020. Lidhur me rastin … Continue reading Prokuroria e Prishtinës: I dyshuari për mashtrim me subvencione është fermer