Programi i aktiviteteve për manifestimin Epopeja e UÇK-së

Me rastin e manifestimit të 23 vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), janë organizuar një varg aktivitetesh që do të mbahen më 4, 5, 6 dhe 7 mars.

Programi i aktiviteteve është organizuar nga Komuna e Skenderajt dhe Qeveria e Kosovës.

Në kuadër të aktiviteteve do të ketë turnire të ndryshme sporti, homazhe dhe ekspozita.

Programi është publikuar nga Komuna e Skenderajt në rrjetin social “Facebook”.

Gjithë programin e aktiviteteve e gjeni në fotografinë e bashkangjitur më poshtë.