Prizren - Zhduket një vajzë e mitur

Një vajzë e mitur nga Prizreni është zhdukur.

Zhdukjen e saj e ka raportuar në Policinë e Kosovës dje nëna e saj, e cila thotë se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Policia e Kosovës është duke e hetuar rastin.