Ilustrim

Prizren, zhduket një vajzë

Një qytetar nga Prizreni ka raportuar në Polici për zhdukjen e vajzës.

Sipas ankuesit, vajza e tij është larguar nga shtëpia më 4 mars dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Policia po e trajton rastin si person i zhdukur.