Prizren, vëllai raporton motrën e tij të zhdukur

Një person ka raportuar tek organet e rendit se motra e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti ka ndodhur në Prizren më datën 23 nëntor 2022 rreth orës 14:00.

Sipas raportit policor, rasti është duke u hetuar.