Prizren, sulmohen katër shtetas të Shqipërisë

Katër shtetas të Shqipërisë, dy gra dhe dy burra, janë sulmuar në orët e hershme të se dielës.

Rasti ka ndodhur në një restaurant në Priren, njofton Policia e Kosovës në raportin 24 orësh.

“Raportohet se dy ose më shumë persona të dyshuar të panjohur  në një restorant i kishin sulmuar katër viktimat dy burra dhe dy gra të gjithë shqiptar shtetas të Shqipërisë të cilët kishin ardhur  për ta përcjellë një organizim muzikor në një diskotekë në Prizren”, thuhet në njoftimin e forcave të rendit.

Viktimat kishin pësuar lëndime trupore ndërsa të dyshuarit një larguar nga vendi i ngjarjes.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore, rasti vazhdon të hetohet.