Prizren, nëna e raporton në polici zhdukjen e vajzës

Policia e Kosovës ka njoftuar se një grua ka raportuar se vajza e saj e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas policisë, rasti ka ndodhur në Prizren.

Ndërkaq, rasti është duke u hetuar.