Foto: Ilustrim

Prishtinë, vidhet një kositëse e barit

Në person ka raportuar në Policinë e Kosovës se i është vjedhur një kositëse e barit.

Sipas Policisë, viktima ka raportuar se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë në objekt dhe e kanë kryer vjedhjen.

Policia e Kosovës e ka cilësuar si vjedhje e rëndë.

Rasti i cili ka ndodhur dje paradite është duke u hetuar.