Prishtinë, shantazhojnë gruan për mos publikim të fotove intime

Dy persona janë arrestuar dje në Prishtinë, pasi që kishin shantazhuar një grua për mos publikim të fotove dhe videove intime.

Sipas Policisë, ata i kishin kërkuar viktimës 25 euro për të mos i publikuar ato në rrjetet sociale.

Tutje është thënë se Policia ka konfiskuar ato dëshmi dhe me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë në mbajtje.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!